Özür dilerim senden...

“Hiç kötülük yapmadık kimseye bilerek... Hiç haksızlık, adaletsizlik de etmedik isteyerek...” Bilmem affedebilecek misin, bağışlayabilecek misin? Hayal kırıklıklarını sönümleyebilecek misin...

“Hiç kötülük yapmadık kimseye bilerek... Hiç haksızlık, adaletsizlik de etmedik isteyerek...”
Bilmem affedebilecek misin, bağışlayabilecek misin? Hayal kırıklıklarını sönümleyebilecek misin hakkımdaki? Beklentilerimizi karşılayamadığımı biliyorum... Daha değişik olabilirdi hayatımız, farkındayım harcadıklarımın. Hep burnumun dikine gidişlerin, söz dinlemeyişlerin, köyün delisi oluşların, her şartta hakikate takıntılarımın bir sonucu olacaktı elbette.
Fikrini almadan, seni dinlemeden karar vermelerimin, kaçamak da olsa gökyüzüne tutunma çabalarımın; düşmelerimin, kalkmalarımın tekrar tekrar düşmelerimin sıkıntısıyla yaşadığımızın şuurundayım elbette.
Devamlı topun ağzındaydık. Çocukluğumuzdan kalmadır o karşı koyuş... Elimde değildi ikiyüzlülüğe katlanmak, oluverirdi şaşkınlarımız kendi kendine. Pişmanlıklarım var sana karşı, üzmüşlüklerim, ters düşmüşlüklerim... Onursuzluklarım yok ama.
Beni bilirsin, ben de seni... En azından utandırmadık birbirimizi....
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Günümüzde yaşanmış hatıralar 25 Mart 2024 | 100 Okunma Köyde market tavuğu mu? 05 Ocak 2024 | 142 Okunma İlle vatan ille vatan 04 Ocak 2024 | 69 Okunma "Köylüme selam söyle" 03 Ocak 2024 | 93 Okunma İlaç gibi sohbet 02 Ocak 2024 | 121 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar