SABIR TAŞI ÇATLADI!..

<p>"slm lemi"diye bir gerek varsa, imdiye dek oktan sraile kar gk grltsn andrr cesaretlerle meydanlardan taan kitlelerle sarsan ve hesap soran muazzam misilleme reddiyeleri ykselmeliydi.</p><p>Gazzenin vahi soykrma maruz kald 7 aydan bu yana btn slm corafyasnda kayda deer gsteri...

"slm lemi"diye bir gerek varsa, imdiye dek oktan sraile kar gk grltsn andrr cesaretlerle meydanlardan taan kitlelerle sarsan ve hesap soran muazzam misilleme reddiyeleri ykselmeliydi.

Gazzenin vahi soykrma maruz kald 7 aydan bu yana btn slm corafyasnda kayda deer gsteri, eylem, fke, hesap sorma, kyam, dik durma, dmann yakasna yapmalarn tamam 7yi bulmaz.

Mslmanlar, ilerindeki bar yanklar bir yana, stlerine l topra rtlm gibiler. Bir kere daha tekrar edelim ki slm corafyasnn byk ksm kendi ynetimlerinin igali altndadr. Vatandalar, Siyonist-Evanjelist vahete kar sokaklara dklerek gsteri haklarn kullanmaya kalksalar ceza grrler. O ynetimler,"srail mi, Filistin mi?" diye bir seim mecburiyetinde kalsalar korkarz ki zalimin yannda yer alrlar. Zira, dediimiz gibi bunlar, vesayet altndadr, onlara hkmeden emperyalist zorbalk bunu ister. Ac hakikat bu olmasayd, Filistin dram oktan halledilirdi. Arap lkelerinin bandaki petrol zengini ailelerin, Batya kar petrol ve paray silah gibi kullanmalar kfiydi.

Arap kesiminin hazin durumu byle.

Trkiye ise iki asrdr yaamakta olduu aydn ihanetinden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! 07 Mayıs 2024 | 75 Okunma AIK KAPI SYASET!.. 04 Mayıs 2024 | 78 Okunma KONUMAK 30 Nisan 2024 | 101 Okunma SABIR TAŞI ÇATLADI!.. 27 Nisan 2024 | 98 Okunma DEERLER YERNE OTURTMAK!.. 25 Nisan 2024 | 94 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar