Böyle olacağı baştan belliydi

Hürriyet yazarı Uğur Meleke bu hafta 'Böyle olacağı baştan belliydi' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Gruplar belli olduğundan tablo az çok kendini göstermişti. 

Ben üçüncü ya da dördüncü torbada güçlü futbol ülkeleri olmasından mutsuz değilim. Doğal bir sonuç bu. Elemelerin en başında zaten bu şekilde olacağı belliydi. Çünkü İngiltere’yle İtalya, Fransa’yla Hollanda aynı gruptalardı. Hatta bunların yanına Türkiye’yle Hırvatistan’ı da koyup şöyle düşünebilirsiniz: Bu takımların ikisi birden grup birincisi olamayacağına göre, bazı devlerin finallerde üçüncü torbada olacağı garanti gibiydi. Fransa, İngiltere ve Türkiye lider bitirdiler, ilk iki torbadalar. İtalya, Hollanda ve Hırvatistan da gruplarını ikinci bitirdikleri için diğer torbalarda.

BUNUN TADINI ÇIKARALIM

Eğer İstanbul’daki Ermenistan maçına sırf birileri kameralara şov yapacak diye hiçbir üst düzey deneyimi olmayan Kuntz’la değil de Montella ile çıksaydık zaten şimdi biz de birinci torbada olacaktık. Ben, ikinci torbada olmamızı olağanüstü olumlu karşılıyorum. Yanılmıyorsam ilk kez bir turnuvaya grup lideri olarak gidiyoruz. Modern zamanlarda, 4 torbalı sistemde ilk kez ikinci torbadayız. Tadını çıkaralım bu başarımızın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
35 puanlık farkı doğrulayan derbi 28 Nisan 2024 | 262 Okunma Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 150 Okunma Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 3.253 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 512 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 427 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar