Seçimin ne zaman yapılacağı değil, nasıl yapılacağı önemli!..

İYİ Parti’nin Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray’dan ülke gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalar:

Çıray, olası bir erken seçim için başlıktaki gibi dedi ve ekledi: “Geçmişte FETÖ’nün kurgulanmış seçimlere çok katkısı olduğunu şimdi fark ediyoruz. Kurgulanmış yeni bir seçim, ucube rejimin tahkimi olabilir. Bu ihtimalin vebali çok ağırdır”

Sevgili okurlarım;

Öyle görünüyor ki 2020, Türkiye için hiç kolay bir yıl olmayacak. Kamuoyu, ekonomiden dış politikaya, eğitimden adalete hiçbir alanda ufku görememekten şikayetçi. Oysa ufuk demek, umut demek… Kamuoyundan gelen seslere kulak vererek İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aytun Çıray’la söyleşimize şu soruyu yönelterek başladım:

“Sayın Çıray, erken seçim tartışmalarının bu kadar çabuk açılmasının nedenlerinden birisi de belki bu, yani toplumun bir ufuk görememesi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.376 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar