Kaybolmuş insanlarını arayan müzik!..

Bu köşede, ABD’nin “Büyük Ortadoğu Projesi” nin asıl amacının, coğrafyamızı İsrail’in güvenliğini sağlayacak biçimde dizayn etmek olduğu birçok kez yazıldı.Tüm...

Bu köşede, ABD’nin “Büyük Ortadoğu Projesi” nin asıl amacının, coğrafyamızı İsrail’in güvenliğini sağlayacak biçimde dizayn etmek olduğu birçok kez yazıldı.

Tüm öngörüleri doğru çıkan emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ, kendisiyle yaptığım söyleşilerde projeyi anlatırken Kuzey Irak’taki özerk yapılanmaya Suriye’nin kuzeyinde YPG/PYD ve PKK’nın katılımıyla kurulmakta olan garnizon devletin ekleneceğini, sonra da sıranın İran’dan toprak kopartmaya geleceğini açıkladı. Elekdağ, emperyalizmin “Büyük Kürdistan” hayali için nihai bölünme hedefinin Türkiye olduğunu ayrıntılı biçimde anlattı.

★★★

TRT’ den sevgili arkadaşım Selim Esen, Türkiye- ABD ilişkilerine çok farklı bir pencereden, şarkıların dilinden bakarak çok etkileyici bir yazı kaleme almış.

Bu Pazar günü ilginizi çekeceğini düşünerek aynen yayımlıyorum.

Tango Kralı Celâl İnce

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.386 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar