Ekrem İmamoğlu sevgisi...

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar'ın bugünkü (24.12.2022)''Ekrem İmamoğlu sevgisi...'' başlıklı yazısı.

Önceki akşam Fenerbahçe Beko basketbol takımının, Ülker Arena’da Partizan ile oynadığı  Avrupa Euroleague karşılaşmasındaydık.

Oyunu izleyenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da vardı.

Ekrem Başkan’ın salona geldiğinin anons edilmesiyle başlayan gök gürültüsünü andıran tezahürat ve alkışlar dakikalarca sürdü.

Kendisi daha önce de bu salona gelmişti. Ama bu kez ilgi bambaşkaydı.

Belli ki aldığı hapis cezası ve siyaset yasağı, toplumsal vicdanı yaralamış ve yaşadığı mağduriyet, ona olan sevgiyi katlamıştı.

Anonsun ardından her yaştan basketbol severler, kucaktaki çocuklarıyla orada olan aileler, ama özellikle de gençler, maçı izlemeyi bırakıp, uzun kuyruklar oluşturdular.

Yaklaşık iki saat süren karşılaşma boyunca ve hiç eksilmeyen bir katılımla, cep telefonlarını kendisine uzatıp, öz çekim (selfie) yapmasını rica ettiler.

O da hiçbirini kırmadı ve tümüyle tek tek fotoğraf çektirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.376 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar