Demokrasi liginde Faroe Adaları’nın altına düşer gibi düştük!..

İYİ Parti’nin Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı.“Anayasa Mahkemesi’nin son kararı kanımızı...

İYİ Parti’nin Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı.

“Anayasa Mahkemesi’nin son kararı kanımızı dondurdu” diyen İYİ Partili Aytun Çıray’dan, Meclis açılırken çarpıcı iddialar:

Değerli okurlarım,

Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün açılıyor.

Bu yılki açılışın ayrı bir anlamı var. Bu da 24 Haziran 2018 Milletvekili Genel Seçimleriyle oluşan 27. dönem Meclisi’nin altıncı ve son yasama yılının başlangıcı olması.

Bu nedenle deneyimli bir siyasetçi olan İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Aytun Çıray’la, okuyacağınız söyleşiyi yaparak, onun bu beş yıla ilişkin yorum ve değerlendirmelerini aldım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uzayıp giden ucuz et kuyruklarına bakarken!.. 15 Mart 2024 | 155 Okunma Esenyurt, Kudüs, Mekke, İslam, Gazze ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı!.. 08 Mart 2024 | 103 Okunma Milli muharip uçağımız KAAN’ın ilk deneme uçuşu ve sonrasındaki yorumlar... 07 Mart 2024 | 1.062 Okunma Tek kişilik en büyük siyasi parti!.. 06 Mart 2024 | 387 Okunma Seçim kumpası!.. 01 Mart 2024 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar