24 Haziran gecesi neler yaşandı?..

Muharrem İnce 24 Haziran gecesi niçin konuşmadı?.. 50 bin avukatla Yüksek Seçim Kurulu’nun önüne gideceğini her fırsatta ısrarla belirtmesine karşın, neden sözünde durmadı?.. Ekrana kilitlenen milyonlar...

Muharrem İnce 24 Haziran gecesi niçin konuşmadı?..
50 bin avukatla Yüksek Seçim Kurulu’nun önüne gideceğini her fırsatta ısrarla belirtmesine karşın, neden sözünde durmadı?..
Ekrana kilitlenen milyonlar nefeslerini tutmuş, ondan bir açıklama beklerken, neden sadece Fox TV’nin başarılı habercisi İsmail Küçükkaya’ya, Tayyip Erdoğan’ı kastederek “Adam kazandı” mesajını göndermekle yetindi?..
Konuşmak için neden ertesi gün öğle saatlerine kadar bekledi? ..
Daha sonra o gece olup bitenleri topluma net şekilde niçin anlatmadı?..
Genel merkezle arasında gerginlik mi yaşandı?..
Yanıltıcı bilgiler verilerek kendisine kumpas mı yapıldı?..
Tehdit mi edildi, rehin mi alındı?

* * *

Aradan bir ay geçmiş olmasına karşın bu sorulara hâlâ net cevaplar verilebilmiş değil. Gerçi Muharrem İnce asla tehdit edilmediğini, rehin alındığı yolunda çıkarılan söylentilerin kocaman bir yalandan ibaret olduğunu, hiç kimseden en ufak bir baskı gelmediğini belirtti.
Ayrıca sıcağı sıcağına konuşmamakla hata yaptığını kabul edip özür de diledi.
Bu arada o gece yaşanan rezaletin ufak ipucu anlamına gelecek şeyler de söyledi.
Örneğin “Genel merkezden sağlıklı veri akışı gelmediğinden Yüksek Seçim Kurulu’nun kesin sonuçları açıklamasını beklediğini, bunun da ertesi gün öğle saatlerine sarktığını” anlattı.
Kanımca partisini daha zor duruma düşürmemek için merakla beklenen ayrıntılara girmedi. Büyük olasılıkla bunları anlatmayı, yani bombayı patlatmayı olağanüstü kurultaya bıraktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.339 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar