Terör Baharı’nın sonu! "Afrin Operasyonu" (2)

Türkiye ders niteliğinde bir süreç yönetiyor. Bugün ABD, Rusya, İsrail, İran, İngiltere ile ilgili bölgedeki varlıkları, operasyonları hakkında onlarca teori ortaya koyabiliriz. Fakat Türkiye hiçbir teoriye izin...

Türkiye ders niteliğinde bir süreç yönetiyor. Bugün ABD, Rusya, İsrail, İran, İngiltere ile ilgili bölgedeki varlıkları, operasyonları hakkında onlarca teori ortaya koyabiliriz. Fakat Türkiye hiçbir teoriye izin vermeden tüm dünyaya örnek olacak bir süreç yönetiyor.

Operasyon başlamadan önce de başladıktan sonra da Cumhurbaşkanımız kameralar önünde tüm süreci açıkça ortaya koyuyor ve nihaî hedefi söylüyor: "Kimsenin topraklarında gözümüz yok! Biz teröristleri temizliyoruz. Biz sınırlarımızı, biz güvenliğimizi, biz bekamızı koruyoruz. Temizleyip çıkacağız…"

Çünkü Türkler tarih boyunca istilacı olmamıştır. Gittiği her yere huzur, adalet ve eşitlik getirmiştir. Bugün bir askerimizin vasiyeti bile, şehit olunca devletin ailesine vereceği parayla çocuklar için anaokulu, kreş veya kültür merkezi yapılması olmuştur. Bu duygu ve düşünce dünyadaki hangi millette vardır. Bugün yeryüzünde vatanını “ana” olarak, "namus" olarak gören kaç millet vardır? Dolayısıyla bizim milletimiz vatanını anası gibi görür ve namusuna göz dikenlere fırsat tanımaz.

*

Biz Fırat Kalkanı operasyonu ile şu dersi aldık. Eğer sahaya inip kendi gerçeklerini inşa edersen en kısa yoldan sonuca varırsın. Bugün Fırat Kalkanı’nı kimse tartışmıyor. Emin olun Afrin de böyle olacak.

Hatta Türkiye bozduğu ezberlerle birlikte Afrin Operasyonu'ndan sonra Menbiç ve ötesi için yeni bir denklem oluşturacak. Buradan, operasyonun işte 3. günü, 5. günü, 7. günü başlıkları ile yayın yapan kuruluşlara sesleniyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.638 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar