İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor!

Manifest Destiny (Açık Kader) ve White Man’s Burden (Beyaz Adamın Yükü) gibi din formatlı kavramlarla yayılmacı politikalarını meşrulaştıran Amerikan emperyalizminin nihai hedefi; İslam’ı yeryüzünden...

Manifest Destiny (Açık Kader) ve White Man’s Burden (Beyaz Adamın Yükü) gibi din formatlı kavramlarla yayılmacı politikalarını meşrulaştıran Amerikan emperyalizminin nihai hedefi; İslam’ı yeryüzünden tasfiye etmektir. Kitle iletişim araçlarıyla da İslam’a yönelik alabildiğine sistematik algı operasyonları yapmaktadırlar.

Churcill’in “Propaganda gerekirse yalanla yapılır” sözünden yola çıkarak öncelikle farklı iki İslam algısı üretildi. 11 Eylül saldırılarından sonra” War on Terror” (Teröre Karşı Savaş) şeklinde sloganlaştırılan dış politikanın hedefinde kuşkusuz terörist olarak gösterilen Müslümanlar vardı.

Diğer taraftan içeride “Stop Islamization of America” (Amerika’nın İslamlaşmasını Durdur) gibi envai çeşit İslam karşıtı örgüt kurduruldu. Medya destekli bu örgütler, İslam’la terörizmi bir tutarak şiddet yanlısı bir İslam algısı üretmeye başladılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.632 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.335 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 439 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 323 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.302 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar