Sen kaygılanma Gül’üm!

OHAL kapsamında çıkarılan 695 ve 696 sayılı iki yeni KHK, FETÖ başta olmak üzere vatan millet düşmanları tarafından her zaman olduğu gibi manipüle ediliyor.Mevzu, KHK’nin ilgili maddesinde yer alan şu...

OHAL kapsamında çıkarılan 695 ve 696 sayılı iki yeni KHK, FETÖ başta olmak üzere vatan millet düşmanları tarafından her zaman olduğu gibi manipüle ediliyor.

Mevzu, KHK’nin ilgili maddesinde yer alan şu ifade;

“15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe teşebbüsü ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması kapsamında karar alan, karar veya tedbirleri icra eden, her türlü adli ve idari önlemler kapsamında görev alan kişiler ile olağanüstü hal süresince yayımlanan kanun hükmünde kararnameler kapsamında karar alan ve görevleri yerine getiren kişilerin bu karar, görev ve fiilleri nedeniyle hukuki, idari, mali ve cezai sorumluluğu doğmaz."

Okur-yazar olan bir vatan evladı apaçık yazılan bu ifadelerin ne manaya geldiğini anlar. Kaldı ki hükümet sözcüsü Mahir Ünal ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Avukat Mehmet Uçum tane tane anlattılar. Dediler ki; “Bu düzenleme 15-7-2016'da gerçekleştirilen darbe teşebbüsü, yani sadece o gece ve 16 Temmuz sabahı ile ilgili. 15 Temmuz gecesi ve 16 Temmuz gününü ifade etmektedir. Burada yer alan terör eylemleri ibaresi de darbe teşebbüsünün terör eylemi olması hesabıyla yazılan bir unsurdur. Bu ifade daha sonra gerçekleşen terör eylemlerini hiçbir şekilde kapsamamaktadır. Devamından kastedilen de 16 Temmuz sabahıdır.”

Buna rağmen biri çıktı bu bir iç savaş alametidir diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. FETÖ sitelerinden biri bunun bir genel af(!) olduğunu dillendirdi. TÜSİAD “ Hukuk devleti ilkelerine uygun olmayacak neticelere sebep olabilir” diyerek düzenlemeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı. Darbenin başarısız olmasını bir türlü içine sindiremeyen CHP ise o gece ölümüne mücadele eden vatan evlatlarının direncini kırmak ve onlara gözdağı vermek istercesine kin dolu bir açıklama yaptı ve ardından AYM’ye gideceğini söyledi.

TBB Başkanı sıfatıyla ortalıkta dolaşan ancak okuduğunu bile anlamaktan aciz olan Feyzioğlu ise “Aman Allah’ım, dehşet içindeyim, insanlar sokakta birbirinin kafasına sıkacak” diyerek feryat etmeye başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydut Aileler; Rockefeller 13 Aralık 2018 | 1.638 Okunma Ezoterizm, Okültizm ve Newton 03 Eylül 2018 | 5.340 Okunma Eğitimde köklü reform şart 30 Ağustos 2018 | 440 Okunma İslam ve Değerleri Manipüle Ediliyor! 27 Ağustos 2018 | 324 Okunma Ruhu, aşk arındır 20 Ağustos 2018 | 2.303 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar