10 Aralık hareketi kimlerin projesi

Sanırım bu yeni CHP Biden’in işaret ettiği CHP. Ne acıdır ki İstanbul politbüro FETÖ’nün başaramadığını başarmaya azmetmiş.

CHP içinde görünenden, sanılandan çok daha büyük bir tartışma yaşanıyor. Eli kulağında bir aya kalmaz, ortalık fena halde karışır. Öyle böyle değil! Bir büyük meydan muharebesini aratmayacak türden.

‘Oh oh beter olsunlar’ demenin lüzumu yok, zira bu muharebe Türkiye açısından da çok önemli. Dün yine birkaç yurtsever CHP’li dostumla görüştüm. Onlardan birinin söyledikleri, şu satırları yazarken bile hâlâ kulağımda çınlıyor. Benim, benim gibi düşünenlerin yıllardır dile getirdiği, topluma anlatabilmek için yırtındığı o tespiti ilk kez bir CHP’linin ağzından duydum. Dona kaldım!

Tamı tamına şunu söyledi:

“Kemal Bey’in CHP’si artık Türkiye için bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir”!

Demem o ki sanırım bundan böyle kimse gizlendiği perdenin arkasından konuşmayacak. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar