Suçlu bir tek Bay Kemal mi

Aslında zerre umutları yok. Heyecanları da kalmadı. Bir başka 'Bahar'a hayal kurmak bile istemiyorlar. Yoruldular çünkü! Çaresizlik içerisinde mucize bekliyorlar. Bekledikleri mucizeyi Muharrem İnce katıldığı bir...

Aslında zerre umutları yok. Heyecanları da kalmadı. Bir başka 'Bahar'a hayal kurmak bile istemiyorlar. Yoruldular çünkü!

Çaresizlik içerisinde mucize bekliyorlar. Bekledikleri mucizeyi Muharrem İnce katıldığı bir yayında dile getirmişti hatırlarsanız. Neydi o?

'Kılıçdaroğlu'nun kazanabilmesi için tek seçenek Erdoğan'ın adaylıktan çekilmesi' demişti.

Tabii ki alay etmişti, dalgasını geçmişti.

Canan Kaftancıoğlu, Adnan Menderes'in kabri başında, iftar sofralarında, Saadet'in etkinliklerinde verdiği dua pozlarının yetersiz kaldığını düşünmüş olsa gerek; kurt başlı sancak/üç hilalli bayraklarla yürüyüşler tertipliyor.

Millet 'Asena' görsün!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin son baharı 25 Mayıs 2023 | 1.301 Okunma Suçlu bir tek Bay Kemal mi 23 Mayıs 2023 | 1.315 Okunma Kandil ve Pensilvanya'dan ne rica ettiler 17 Mayıs 2023 | 1.303 Okunma Artık Kemal Bey'in tek derdi genel başkanlık koltuğu 16 Mayıs 2023 | 1.694 Okunma Kaybettiklerini biliyorlar 11 Mayıs 2023 | 2.125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar