Seçim süreci kıvama gelmeye başladı

AK Parti teşkilatları seçim kampanyası için çalışmalara başladı. Sistemin işlemesi için her şey hazır, sadece start bekliyor.CHP’de ittifak arayışları sürerken, Ekrem...

AK Parti teşkilatları seçim kampanyası için çalışmalara başladı. Sistemin işlemesi için her şey hazır, sadece start bekliyor.

CHP’de ittifak arayışları sürerken, Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel birlikte parti başkanlığını yürütüp seçim sürecini tamama erdirme telaşında. Kurultay’da Kılıçdaroğlu’nu destekleyen başkanların tasfiye edilmesi, tasviye edilenlerin yerlerine Ekrem İmamoğlu’nun destekçilerinin mi, yoksa  Özgür Özel’in insiyatif kullanacağı isimlerin yer alması konusunda karışıklık var.

İYİ Partide Akşener’in “İttifak dedikleri manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz” ifadesinden sonra…

Ankara ilçe başkanlarından 25’i ile bir araya gelinmiş, başkanların 21’i ittifak/işbirliği konusunda olumlu görüş beyan etmişti.

İstanbul’da da 39 ilçe başkanının 19’u ittifak olmalı derken, 13’ü ittifak yapılmaması konusunda kararlı. İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, meclis üyesi Ali Kıdık’ da ittifakçı. İYİ Partide 81 il başkanının 60’ı ittifak derken, 21 il başkanı “özü başımıza” dedi.

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları başladı. İki cephede çalışılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir 17 Mayıs 2024 | 1.283 Okunma 17)25 Aralık II. perde mi? 15 Mayıs 2024 | 1.327 Okunma Belirsizlik değil denge olmalı 14 Mayıs 2024 | 897 Okunma Öfke, hırçınlık ve nobranlık ne diye 13 Mayıs 2024 | 857 Okunma Erdoğan ve Özel görüşmesinde Bahçeli çevrimdışı mı? 10 Mayıs 2024 | 1.457 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar