Erdoğan'ın belirlediği sınırları doğru okumak gerekir

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması üzerinden Cumhur İttifakı’na operasyon çekilmeye çalışılıyor. O nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belirlediği...

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması üzerinden Cumhur İttifakı’na operasyon çekilmeye çalışılıyor. O nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belirlediği sınırları önemsemek gerekiyor, doğru okumak gerekiyor.

Erdoğan, 22 yıllık devlet deneyimiyle okudu son hadiseyi. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Son dönemde gündeme gelen her hadiseyi tüm boyutlarıyla, en ince detayına kadar takip ediyorum. Biraz sabredin, yakında gerçekler ortaya çıkacak” dedi.

Hiç kimseyi hedef almadan konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bildikleri var, o nedenle bu oyuna gelmemek bu oltaya düşmemek lazım.

Birilerinin yaşananlardan dolayı ağzı sulanabilir, salyaları akabilir. İşte o birilerinin ekmeğine yağ sürmemek gerekir.

Ucu nereye dokunursa dokunsun, kime dokunursa dokunsun hesabı sorulmalı.

Zaten Cumhurbaşkanı Erdoğan çerçeveyi çizdi, sınırları belirledi. Noktayı koydu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Peki soru şu: Ümmetçi bakışla devlet yönetimi caiz midir? 26 Temmuz 2024 | 719 Okunma Soykırımcı küstah Katz! 25 Temmuz 2024 | 781 Okunma Omerta suskunluk yemini 24 Temmuz 2024 | 266 Okunma Kıbrıs Türk'tür Türk kalacak! 23 Temmuz 2024 | 1.281 Okunma FETÖ yöntemi çevrimiçi 19 Temmuz 2024 | 1.104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar