Teknoloji dünyasının dev şovu

Dünyanın en büyük teknoloji şovu CES 2016, bu hafta Las Vesgas'ta rekor sayıda katılımcı ve ziyaretçiye kapılarını açacak. TV ve ses sistemleriyle adını duyuran fuarda akıllı telefon, tablet...

Dünyanın en büyük teknoloji şovu CES 2016, bu hafta Las Vesgas'ta rekor sayıda katılımcı ve ziyaretçiye kapılarını açacak. TV ve ses sistemleriyle adını duyuran fuarda akıllı telefon, tablet, giyilebilir teknolojiler, akıllı ev sistemleri gibi pek çok yeni teknoloji sergileniyor. Hatta otomobil fuarıyla yarışacak sayıda yeni elektrikli otomobil ve sürücüsüz otomobil teknolojileri de ön planda olacak. 

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ 
4 Ocak'ta basına özel toplantılarla başlayan CES 2016'ya katılan (Consumer Electronic Show - Tüketici Elektroniği Fuarı) pek çok firma kapılar açılmadan sürprizleri açıklıyor. Rekor katılımın beklendiği fuara 20'nin üstünde otomotiv firması da katılıyor. İnternete bağlı giyilebilir teknolojiler, yeni akıllı telefon, televizyon ve tabletlerin de tanıtıldığı fuar, 2016 yılı boyunca karşımıza çıkacak yeni teknolojilerin ve ürünlerin habercisi olacak. Türkiye'den elektronik, teknoloji perakendecileri ve operatörlerinde yoğun ilgi gösterdiği etkinliği SABAH Gazetesi yerinde takip edecek.www.sabah.com.tr üzerinden video ve özel galerilerle gelişmeleri okurlara yansıtacak. 

GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİ UCUZLUYOR 
Akıllı saat, bileklik olarak görmeye alıştığımız giyilebilir cihazların 3 büyük problemi var. İlki pil ömrü, ikincisi ise fiyat. Üçüncüsü ise bileğimizde gereğinden fazla yer kaplaması. Fuar bu alanda da ilginç yenilikler sunacak. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Evde akıllı cihazlara yer açın güvenliği de ihmal etmeyin 05 Mayıs 2024 | 63 Okunma Spora başlamadan tak saatini koluna 21 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 50 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 39 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar