Kan’di Kemal, Emperyalizm’in nesi oluyor?

Kasetle gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin taziyesine gittiğinde ne demişti? Hendek kazıp, barikat kuran PKK'lı teröristlere “Arkadaşlar” diye hitap etmişti. Kemal Bey'in “arkadaşlarının”...

Kasetle gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin taziyesine gittiğinde ne demişti? Hendek kazıp, barikat kuran PKK'lı teröristlere “Arkadaşlar” diye hitap etmişti. Kemal Bey'in “arkadaşlarının” kimler olduğunu öğrendiğimizde “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim” demiştik!
Teröristlere “Barikatları kuran arkadaşlar” diyen Kan'di Kemal, şehit cenazesinde kendisini protesto eden vatandaşları “Terörist” ilan etti! Onlara “Alçaklar!” dedi. Dersimli Kemal'in PKK'lı teröristlere “Alçaklar” dediğini gören, duyan, bilen var mı, peki?
CHP ile HDPKK arasındaki muazzam kaynaşmayı ve dahi “kan kardeşliğini” protesto ederken kendisine yumurta atanları; Kemal Kılıçdaroğlu “Teröristler, alçaklar” diye tanımlıyor!
Benzer yumurtalı protestolar; AK Partili milletvekillerine, bakanlara yapıldığında Kılıçdaroğlu “Bu tepkiler, demokrasinin gereğidir” demişti!
*
“Kan dökülmeden başkanlığı getirmezsiniz” cümlesiyle Kan Siyaseti'ne geçiş yapan Kılıçdaroğlu, kendisini CHP'nin başına getiren Baronsal Güç Odağı'nın “dublajcısı” olarak “Kan” dili ile konuşmaya başladı…
Yetmedi! Böyle konuşmayı alışkanlık haline getirdi…
Kılıçdaroğlu iç savaş çığırtkanlığı yaparken; tam da böyle bir dönemde CHP, Terör Partisi HDP ile neredeyse “tek vücut” haline gelmiş durumda!
“Gölge CIA” olarak bilinen Stratfor'un TR 705 kodlu elemanı Mister Sezgin Tanrıkulu, bir bakıma bu “bütünleşme” halinin simgesel portresidir.
Gelinen noktada, “CHP'nin genel başkanlık koltuğunda” Mister Tanrıkulu'nun “HDPKK'lı çizgisi” egemen olmuştur!
*
PKK'nın elebaşılarından “Bese Hozat” kod adlı teröristin, CHP'ye genel seçimde “HDP ile ittifak” teklif etmesi, CHP'nin HDPKK ile derin münasebetini açık etmeye yetiyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 71 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 424 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar