Gözleri Tamamen Kapalı! (Yeni Bölüm)

Haydut Devlet’in Başı Trump, Siyonistlere diyetini ödedi.Washington’ın bir süre önce Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanımasının ardından; Trump Yönetimi bir “gayrı...

Haydut Devlet’in Başı Trump, Siyonistlere diyetini ödedi.

Washington’ın bir süre önce Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanımasının ardından; Trump Yönetimi bir “gayrı meşru adım” daha atarak İsrail Terör Devleti’nin Golan Tepeleri’ni işgalini de resmen tanıdı.

İmza töreninde, Trump’a Katil Netanyahu eşlik etti.

“Şahane bir tesadüf!” eseri, Sarı Kovboy’un Golan’ın işgaliyle alakalı işbu başkanlık kararnamesini imzalaması ile Özel Savcı Robert Mueller’in “Rusya ile Gizli İşbirliği şüphesi” sebebiyle açılan soruşturmada “Trump’ı suçsuz bulması” eş zamanlı olarak gerçekleşti!

*

Robert Mueller, iki yıldır Donald Trump’ın Rusya bağlantısını araştırırken “çetin ceviz” izlenimi vermişti ve “Mister President”ın aleyhine bir sonuca gitmekte kararlı görünüyordu. Ne var ki, çok farklı bir netice ortaya çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bumerang! 08 Mayıs 2024 | 10 Okunma Yarım asır önce, yarım asır sonra… 07 Mayıs 2024 | 854 Okunma Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 659 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 772 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.306 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar