FETÖ’nün eliyle Bağımsız Türkiye’yi işgal etmek istediler

Paul Henze yaşasaydı; 15 Temmuz'daki Paralel Darbe Girişimi için “Bizim çocuklar bu kez başaramadı” derdi! Henze'nin “Bizim çocuklar başardı” cümlesiyle üstlerine “müjdelediği” 12...

Paul Henze yaşasaydı; 15 Temmuz'daki Paralel Darbe Girişimi için “Bizim çocuklar bu kez başaramadı” derdi! Henze'nin “Bizim çocuklar başardı” cümlesiyle üstlerine “müjdelediği” 12 Eylül 1980 darbesi için; Mister Gülen “Sızıntı” dergisinin Ekim 1980 sayısında devasa övgüler sıralamıştı.
Beş yıl önce ölen CIA ajanı Paul Henze'nin Türkiye'de görev yaptığı yıllarda en yakın arkadaşı Kasım Gülek'ti. Vaktiyle CIA'in inşa ettiği Moon tarikatının Türkiye'deki ilk temsilcisi olan Gülek, “Gladyo Projesi” Mister Gülen'i en başından beri himaye eden birkaç derin isimden birisiydi. Gülek, Locafendi'nin 1975'te Mason locasına katılmasını sağlayan kişiydi.
1952'de sadece on dört yaşında iken Özel Harp Dairesi'nce “eleman” olarak yetiştirilmeye başlanan Gülen'in, 1966'da İzmir'de “cemaati”nin temellerini atması, CIA ajanı Graham Fuller'ın 1964'te Türkiye'de göreve başlamasıyla birebir bağlantılıdır. Soğuk Savaş döneminde bir “CIA Operasyonu” olarak sahne alan Komünizmle Mücadele Dernekleri'nin Türkiye'deki ikinci şubesini 1963 yılında Erzurum'da açan F.Gülen'dir.
“Dini Cemaat” görünümlü Paralel Yapı'nın devlet içinde sistemli olarak yerleşmeye başlaması 1984 yılından itibarendir! Derin ABD'ye bağlı Türkiye'deki Baronsal Gladyo'nun Mister Gülen'e “sefer görev emri” verdiği tarihten söz ediyoruz!
Gülen, 17 Ocak 1993'te (Uğur Mumcu Suikastı'ndan tam bir hafta önce) İzmir'de Bozyaka Yurdu'ndaki “dar dairedeki” hususi bir sohbetinde “Devlet kademelerine öylesine nüfuz ediyoruz ki, bizi jiletle kazısalar yok edemeyecekler!” diyerek daha o tarihte çok iddialı konuşuyordu! Mister Gülen, o sohbetinde isim vermeden “Çok yakında büyük bir suikast haberi duyacaksınız. Üzerinde senelerce konuşulacak” demiştir!
Bozyaka'daki sohbetten yirmi yıl sonra 17-25 Aralık 2013'te Paralel Yapı Darbe Girişimi'nde bulundu. Başarılı olsalardı, Paralel Yapı mensubu bir Tümgenerali Genelkurmay Başkanı yapacaklardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 422 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar