Evanjelik Papazın Riyakâr Kızı

Almanya’daki Türk çiftin, aşıyı bulması mı? Alman derin devletinin yıllardır uyguladığı, haliyle “Evanjelik Papaz’ın Kızı” Angela Merkel’in de parçası olduğu “Türkler Dışarı!” politikasına atılmış manevi bir tokat gibidir. “Kaderin cilvesidir” demem, bundan!

Şansölye Angela Merkel, korona aşısını bulan Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Dr. Özlem Türeci ile video konferans aracılığıyla görüşmüş ve “Sizinle gurur duyuyoruz. Dünyaya umut oldunuz” demiş.

“Hayatları kurtaracak böylesine bir aşının Almanya’dan çıkmasından gurur duyduklarını” söyleyerek de Türk çifti tebrik etmiş…

-Kaderin cilvesidir.

UNUTMUYORUZ

1993’te Solingen’de Türk ailenin evini yakıp beş masumun hayatlarını söndüren “Neo Nazi” maskeli katiller, Alman derin devletinin piyonu olarak saldırmışlardı.

Bir başka dehşetengiz örnek…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 71 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 424 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar