Ankara’yı vazgeçirmek için sıraya girdiler!

Haydut Devlet ABD, muhtelif tehdit ve şantajlarla Türkiye’yi Rusya ile yaptığı S-400 Anlaşması’ndan vazgeçirmeye çalışıyor.İçeride ise İşbirlikçi Büyük Sermayenin Medya...

Haydut Devlet ABD, muhtelif tehdit ve şantajlarla Türkiye’yi Rusya ile yaptığı S-400 Anlaşması’ndan vazgeçirmeye çalışıyor.

İçeride ise İşbirlikçi Büyük Sermayenin Medya Masası’na bağlı olarak “özel görev yapan, “farklı siyasi kıyafetler taşısalar da aslında aynı ekipte yer alan” iliştirilmiş etki ajanları; ABD’nin menfaatleri doğrultusunda Ankara’yı vazgeçirmek için sahne alıyor.

Şayet, Ankara; Amerikan Terör Devleti’nin ve içerideki türlü işbirlikçilerinin tehdit, şantaj yahut telkinlerine boyun eğer de S-400 konusunda geri adım atarsa; vahim ve dahi hayati bir yanlış yapar!

Türkiye’miz; Faşist, Zorba ve Kahpe Amerikan Devleti’ne karşı egemenlik hakkını, bağımsızlığını koruma yolunda hiçbir baskıya, tehdide, şantaja boyun eğemez/eğmemelidir.

8 Nisan’da Kremlin’de Rusya lideri Putin ile görüşen Başkan Erdoğan “Sözleşme yapmışsak, bu iş bitmiştir. Bu bizim egemenlik hakkımızdır. Kimse vazgeçmemizi isteyemez” demişti…

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da (24 Nisan’da) “Ara formül yok! S-400’den vazgeçmeyeceğimizi defalarca söylemiştik” diyerek, Ankara’nın S-400 bahsinde ABD’nin taleplerine/baskılarına “kapıları kapattığını” beyan etmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar