Alayının kimyası bozuk...

Füze Şovu bitti; kandan beslenen devletlerin alayı Kimyasal Esad’ları ile yollarına devam ediyorlar. Beşşar şeytanına en ufak bir zarar gelmedi. Yine, cezalandırılmadı! Elleri kanlı vaziyette Şam’daki sarayında...

Füze Şovu bitti; kandan beslenen devletlerin alayı Kimyasal Esad’ları ile yollarına devam ediyorlar. Beşşar şeytanına en ufak bir zarar gelmedi. Yine, cezalandırılmadı! Elleri kanlı vaziyette Şam’daki sarayında oturmaya devam ediyor.

‘Bir milyon insanın katili’ sıfatıyla masumları katletme potansiyelini aynen koruyor.

Füze Tiyatrosu’nun “göstermelik” mesajı, Esad denilen zalim için hiçbir şekilde “caydırıcı” olmayacaktır.

ABD ile yancıları İngiltere ve Fransa vuracakları yerleri zaten belli ettiler: Suriye Rejimi de oraları boşalttı. Maksat, her türlü hâsıl oldu!

“Savaş Tiyatrosu” kapsamındaki bu saldırılar; en başta ABD olmak üzere batılı devletlerin aslında “Sam Rejimi’nin devamından yana olduğu” gerçeğini -perdelemeye yarıyor.

ABD’nin, bir yıl önceki “kimyasala karşı” göstermelik saldırısının ardından da böyle olmuştu…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 13 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 424 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar