Özel 500 Oya Yaklaşırken Kılıçdaroğlu'nun Pazarlığı! İmamoğlu'nun Avrupa Zaferi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hayatının en zor seçimine giriyor.Tartışmalı şekilde Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Beyin seçimleri kaybetmesi ve ittifak partilerine beklentilerin çok üstünde...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hayatının en zor seçimine giriyor.

Tartışmalı şekilde Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Beyin seçimleri kaybetmesi ve ittifak partilerine beklentilerin çok üstünde milletvekili vermesinin siyaset alanını daralttığı açık.

Siyaset, doğası gereği hep son dakikaya bakar.

Oysa aynı Kılıçdaroğlu Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok büyükşehrin CHP'ye kazandırılmasında belirleyici bir aktördü ama son dakika itibariyle Kılıçdaroğlu kırık bir kanatla uçmaya çalışıyor.

Son durum hakkında fikir versin diye size CHP içinden bir kaç kulis vererek ilerleyelim isterseniz.

İmamoğlu cephesinden Kılıçdaroğlu'na "İstanbul'daki ilçe belediye başkanlarını İmamoğlu belirlesin!" tekliflerini Kılıçdaroğlu gülümseyerek yanıtsız bırakıyor ama buna karşı Kılıçdaroğlu cephesinden dolaylı olarak İmamoğlu'na "Kongrede tarafsız kalırsan İstanbul'un ilçelerini sana bırakabiliriz!" sinyalleri geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mansur Yavaş'ın Sırrı! 4. CB adayı da belli oldu! Önümüzdeki 2 aya DİKKAT! 03 Mayıs 2024 | 6.033 Okunma İstisnalar kaideyi zorlarsa darbe olabilir! Erdoğan'ın talimatı doğru değil! 16 Nisan 2024 | 5.992 Okunma Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.779 Okunma Bu akşam! Akşener'in somutu ne acaba? Ölümcül yanlış! 3 aya dikkat! 31 Mart 2024 | 2.964 Okunma Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar