CHP'de Kırmızı Alarm! Ankete Göre İstanbul ve Ankara riske giriyor!

CHP, uzun süredir Cowley'in "Geçmiş veya gelecek yoktur. Sonsuz bir “şimdi” vardır." sözüne iman etmiş görünüyor. Oysa CHP, mazisi ve o maziden beslenen kökleriyle büyük çınar(dı).Elbette halen...

CHP, uzun süredir Cowley'in "Geçmiş veya gelecek yoktur. Sonsuz bir “şimdi” vardır." sözüne iman etmiş görünüyor. Oysa CHP, mazisi ve o maziden beslenen kökleriyle büyük çınar(dı).

Elbette halen siyasetin birkaç önemli aktöründen birisi ama kendisini tüketmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya ısrarla devam etmesi size de tuhaf gelmiyor mu?

Dünyada 100 yıldır ayakta duran birkaç partiden birisisin lakin tam bir film platosuna dönüyorsun!

Neredeyse herkes rol yapıyor.

Ekrem İmamoğlu, sanki ömrünü Dışişleri Bakanlığı diplomasi masasında geçirmiş gibi, gram gram "Adayım" diyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, çok iyi anladığı mesajı anlamamış gibi davranıyor ama bir dakika! Kemal Bey unutmayın ki, görmezden gelmek için önce bakmak lazım!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mansur Yavaş'ın Sırrı! 4. CB adayı da belli oldu! Önümüzdeki 2 aya DİKKAT! 03 Mayıs 2024 | 4.643 Okunma İstisnalar kaideyi zorlarsa darbe olabilir! Erdoğan'ın talimatı doğru değil! 16 Nisan 2024 | 5.988 Okunma Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.775 Okunma Bu akşam! Akşener'in somutu ne acaba? Ölümcül yanlış! 3 aya dikkat! 31 Mart 2024 | 2.963 Okunma Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.722 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar