Akşener'i "Masa 6 kişi. Dünya'da 6 günde yaratıldı" diye ikna eden ilahiyatçı!

Bir ilahiyatçı ve İyi Parti genel başkanı Meral Akşener arasında geçen ilginç konuşma ve bu konuşmadan sonra yaşanan gelişmelerin siyasi tarihimize geçeceğini tahmin ediyorum. Çünkü kuvvetli...

Bir ilahiyatçı ve İyi Parti genel başkanı Meral Akşener arasında geçen ilginç konuşma ve bu konuşmadan sonra yaşanan gelişmelerin siyasi tarihimize geçeceğini tahmin ediyorum. 
Çünkü kuvvetli bir kaynaktan aldığım bilgileri, muhatabına da doğrulattım.

Daha da ötesi… 
Birazdan ismini yazacağım, 
İyi Parti aday adayının, Akşener'i büyüleyen bu konuşmasından sonra adaylık süreci o kadar hızlı ilerledi ki, İyi Parti listelerinde Akşener'in kontenjanından Antalya 5. sıradan aday olan o ilahiyatçının soyadı, hem YSK'da, hem de İyi Parti listelerinde yanlış yazıldı!
Bu yazıyı kaleme almamın birden fazla nedeni var.

Diğer nedenleri yazımı okuyunca anlayacaksınız ama Serkan Tekin'i listede gören medya, haklı olarak bir çok komplo teorisi üretmiş. Sadece bir alıntı ile yetineceğim 
Şöyle yazmışlar.
"Serkan Tetik ile ilgili İyi Parti tabanını bırakın ilçe başkanları, yönetimleri, partide geçmişte önemli görevler yüklenmiş kişiler dahi kim olduğunu bilmiyor.

Kimileri, Süleymancı Cemaati’nin lideri Alihan Kuriş’e İYİ Parti’de seçilebilecek bir yerde kontenjan verildiğini, ama Kuriş’in siyasette ön safta olmayı kabul etmeyerek Serkan Tetik ismini önerdiğini tahmin ettiklerini, yani sözkonusu kişinin Süleymancı Cemaati’nin ileri gelenlerinden biri olduğunu düşündüklerini söylerken, geçmişte partinin yönetiminde görev almış bazı kişiler ise, “Muhtemelen Ankara’da ekonomik açıdan güçlü bir işadamı” tahmininde bulunuyorlar. Sonuç olarak İYİ Parti Antalya’da şu anda 14 Mayıs seçimleri değil, 5 nci sıra adayı Serkan Tetik’in kim olabileceği konuşuluyor..."
(Kaynak: Antalya Toros Gazetesi...)

Gelelim Serkan Tetik'in, pardon gerçek ismi Serkan Tekin'in kim olduğu ve nasıl İyi Parti listesine girdiği konusuna...
Filmlere konu olacak gerçek bir siyaset belgeseline başlıyoruz.
Buyurun...
Her seçim döneminde ortalığın toz - duman olduğunu bilirsiniz.

Aday adayları, özenle çekilmiş fotoğraflarını, abartılmış özgeçmişlerle, oklava yutmuş gibi dimdik bir özgüvenle parti genel merkezlerine teslim ederler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mansur Yavaş'ın Sırrı! 4. CB adayı da belli oldu! Önümüzdeki 2 aya DİKKAT! 03 Mayıs 2024 | 4.643 Okunma İstisnalar kaideyi zorlarsa darbe olabilir! Erdoğan'ın talimatı doğru değil! 16 Nisan 2024 | 5.988 Okunma Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.775 Okunma Bu akşam! Akşener'in somutu ne acaba? Ölümcül yanlış! 3 aya dikkat! 31 Mart 2024 | 2.963 Okunma Londra'daki ev Yavaş'ın damadının üzerine kayıtlı ve fiyatı 330 bin sterlin 25 Mart 2024 | 6.722 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar