Şimşek’in güven sorunu

Öncelikle Filenin Sultanları’nı bütün kalbimle tebrik ediyorum. Bütün Türkiye onları tebrik ediyor. Bu çağda milli itibar nasıl yükseltilir, bunun bir örneğini gösterdiler.Avrupa Kadınlar Voleybol...

Öncelikle Filenin Sultanları’nı bütün kalbimle tebrik ediyorum. Bütün Türkiye onları tebrik ediyor. Bu çağda milli itibar nasıl yükseltilir, bunun bir örneğini gösterdiler.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı yükselttiler, Türkiye’yi şampiyon yaptılar.

Ebrar demişti ya, “ben zirvedeyim”, bayrağımız zirvedeydi.

Maalesef çirkin davranışlar oldu. Şunu belirteyim; herkesin hayat tarzı kendine… Herkes hayat tarzında özgürdür. Spor müsabakalarının belli kıyafetleri, formaları vardır. İsteyen girer, yarışır… Bayrağımızı yükseltirse büyük bir şeref kazanır.

O kıyafeti benimsemeyenler, kendi hayat tarzlarında özgürdür ama bayrağımızı zirveye çeken bir başarıyı alkışlamak, tebrik etmek “tek millet” olmanın gereğidir. Asgariden buna saygılı davranmak gerekmez miydi?

Ben alkışlıyorum. Milyonlarla beraber tebrik ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şatafat 30 Nisan 2024 | 1.445 Okunma ‘Maarif’ tartışması 28 Nisan 2024 | 1.433 Okunma Faiz ve güven sorunu 26 Nisan 2024 | 820 Okunma Şimşek’i savunuyorum 24 Nisan 2024 | 1.220 Okunma Anayasa tarihimizde Zühtü Arslan 21 Nisan 2024 | 1.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar