Yenilenen seçimin sonucu ne olur?

Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi...

Birileri seçimin yenilenmemesi için YSK üyelerini türlü tehditlerle sindirmeye çalışsa da YSK üyeleri iptal ve yenileme kararı vererek doğru olanı yaptı. 

YSK'nın kararı, İstanbul'da seçim oy hırsızlığı yapıldığını da belgelemiş oldu. Sandıkta usulsüzlük ve yolsuzluk yapanların sesinin çok çıkmasına, "Ama biz mağdur edildik" demesine bakmayın. 

Bin defa anlattık, bir defa daha anlatalım. 

İstanbul'un sadece 4 ilçesinde yeniden yapılan sayımlar sonucunda 17 bin oy Binali Yıldırım'ın hanesine yazıldı ve hiç kimse bu duruma itiraz edemedi. 

300 küsur sandıkta Binali Yıldırım'a sıfır oy yazıldığı, Binali Yıldırım'ın oylarının Ekrem İmamoğlu'na kaydırıldığı tespit edildi ve kimse buna da itiraz edemedi. 

Sandıklarda kamu görevlisi olmayan ve sandık başında görevli olarak bulunması yasak olan 19 bin kişinin görev yaptığı tespit edildi, kimse bu duruma da itiraz edemedi. 

Bir zamanlar Fetullah Gülen'in söylediği "Ölülerinizi diriltin ve sandık başına götürün" sözü gerçek oldu. Ölülere veya hayali seçmenlere oy kullandırıldığı tek tek tespit edildi, kimse yine itiraz edemedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum