Topal Dursun'un oğlu...

Binali Yıldırım önceki gün iftar sofrasında Doğu ve Güneydoğu'nun büyük aşiretlerini ağırladı...

Davetlilerden birinin, "Size nasıl hitap edelim? Başkan mı diyelim, ne diyelim?" sorusuna Yıldırım'ın verdiği cevap hem samimi hem de güzeldi.

"Gönlünden ne geçiyorsa onu de. Topal Dursun'un oğlu Binali de!"  Ve bu güzel söz Yıldırım'ın ağzından çıkar çıkmaz sosyal medyada adeta rüzgar gibi esmeye başladı. 

Görebildiğim herkes, Binali Yıldırım'ın yaptığı gibi babasının adını ve mesleğini yazıp, "Oyum Topaldursununoğlu Binali Yıldırım'a" diyerek desteğini açıklamaya başladı.

Sosyal medyada, kimi siyasetçilere yönelik benzer çalışmalar zaman zaman yapılıyor. Doğrusunu isterseniz şimdiye kadar bu tür çalışmaları pek önemsemedim, dahil de olmadım.

Ancak önceki gün yapılan bu çalışmaya dahil olma ihtiyacı hissettim. 

"Rahmetli babam ölüm döşeğindeyken sizin o son anlarındaki aramanız üzerine "Benim yanımda durma, git bu adama destek ver" demişti.

Biz görev yaptığın süre içinde senden hep razı olduk, Allah da razı olsun #topaldursununoğlu Binali Yıldırım. Seninleyiz her daim..." diye yazdım.


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum