Katıra babasını sormuşlar!...

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin, "Mansur Yavaş bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir" sözlerini hangi CHP'liye sorsan salağa yatıyor. Hani utanmasalar, "Sezgin Temelli kim ki? HDP diye bir parti mi...

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin, "Mansur Yavaş bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir" sözlerini hangi CHP'liye sorsan salağa yatıyor. Hani utanmasalar, "Sezgin Temelli kim ki? HDP diye bir parti mi varmış? Allah Allah ilk kez sizden duyduk" diyecekler.

Habertürk programında Fatih Altaylı Ankara adayı Mansur Yavaş'a bu konuşmayı soruyor.

Suçüstü yakalandığı sahte senet rezaletine, "Provokasyondur" diyen Yavaş ne derse beğenirsiniz?

Yine "provokasyondur" diyor!

Allah Allah!..

Nasıl provokasyonmuş acaba diye merak edenlere şu masalı anlatıyor: "Bu sözü Mansur Yavaş'ın kaybetmesini isteyen biri söyler. Kazanmasını isteyen biri söylemez"

Eee?

Şimdi HDP eş başkanı senin Ankara'da kazanmanı istemiyor öyle mi? Peki kimin kazanmasını istiyor?

Mehmet Özhaseki'nin mi?

Saçmalık!

Bir süre sonra bakıyor ki bu açıklama onu komik duruma düşürdü. Ağız değiştirip, "Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun" diyor.

Tam bir dakika sonra bakıyor ki bu söz kendisine seçim kaybettirecek, yine ağız değiştiriyor. Bu kez de "HDP'lileri terörist olarak görmüyorum. HDP'liler topluma kazandırılmalı. Onları PKK'nın pençesinden kurtarmak gerekiyor" diyor. 

E, ama Recep Tayyip Erdoğan onları terör örgütü PKK'nın pençesinden kurtarmak için...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar