İmamoğlu nereye koşuyor?

YSK resmi sonuçları açıklanmadığı için henüz belediye başkanlığı kesinleşmeyen Ekrem İmamoğlu'nun medyaya yönelik kullandığı sert dil tepkilere neden oldu. Hedefteki gazetelerin tepkilerini yumuşak bulan www.internethaber.com yazarı Süleyman Özışık, "Ekrem İmamoğlu nereye koşuyor?" yazısıyla ciddi bir tehlikeye dikkat çekiyor.

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'ndaki değişim şaşkınlık verici. "Ben seçildikten sonra Türkiye normalleşti" açıklamasını dinlediniz mi bilmiyorum. 

"İnsanlar; metroda, metrobüste birbirine selam vermeye başladı. Birbirlerine yer verenlerin sayısında artış oldu" diye bir şeyler söyledi.

Ama, "Eve gidince çocuklarınıza sarılın yahu. Vallahi her şeyin çok farklı olduğunu göreceksiniz" önerisi ise tam bombaydı.  Duyan da bizi eve girer girmez çocuklarımıza döner tekmeyle giriştiğimizi, çoluk çocuğumuzu boğazladığımızı sanacak! 

Açıklamalar bu düzeyde devam etmez inşallah.

Zira, yarın bir gün seçildiğinde, "Bakın artık kimse sarımsak soğan kokmuyor. Herkes duş alıyor, kimse ter kokmuyor. Lahmacun ve sucuk yiyenler günde iki üç kez dişlerini fırçalıyor. İnsanlar çocuklarını çok sevmeye başladı. Neden? Çünkü benim seçilmem herkesi bu hale getirdi" diyecek herhalde...

Hele seçim sonrası "Mazbatamı verin" demesi ve ardından inanılmaz tehditler savurması...

İnanın kanımı donduruyor...

Oysa seçim öncesi kendisine kafa atmak istediğini söyleyenlere bile nezaketle yaklaşan, eleştirenlere veya kendisine oy vermeyenlere bile sarılan biriydi...Seçim sonrası 180 derece değişti. 

Geride kalan 11 gün içinde...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum