Bu millet çakarsa fena çakar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepki koyduğu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yasakladığı “çakarlı araba” sorununda yeniden başa döndük.

Hemen hemen hiçbir konuda anlaşamayan pek muhterem mebuslarımız, mesele kendilerine kıyak olunca hemen birleşiverdi, gecenin 03’ünde “Çakarlı araba” kullanma yasasını Meclis’ten geçirdi.

Bundan sonra olacaklar şudur!

Cumhurbaşkanı yarın “Bu ne rezalet, bunu nasıl yaparsınız” dediği an, yasayı gece yarısı Meclis’ten geçiren AK Partili Milletvekilleri, “Cumhurbaşkanımız çok güzel bir karar verdi. Biz zaten bu olaya başından beri razı değildik” diyecek.

Neticede bir örneğini çok yakın zamanda yaşadık ve gördük.

Cumhurbaşkanı “Termik Santrallere filtre” meselesinde veto hakkını kullanınca, tersi yönde karar veren milletvekilleri, bizden önce “Bravooo çok doğru karar” dedi. Hatta, “Biz evet dedik, Cumhurbaşkanımız hayır dedi. Siz utanmadan bir de kuvvetler ayrılığı yoktur diyorsunuz. Gördünüz mü kuvvetler ayrılığı nasıl oluyormuş” diyerek kendini gülünç duruma düşürenler dahi oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.927 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.029 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum