Basitlik

Gazeteci, önceki gün Ekrem İmamoğlu'na, "Ordu Valisi'ne küfür ve hakaret ettiniz mi? 'İtlik yapıyor, aynen iletin' dediniz mi?" diye sordu. Soruya kestirmeden cevap vermeyip uzatacak ya! Başladı konuşmaya...

Gazeteci, önceki gün Ekrem İmamoğlu'na, "Ordu Valisi'ne küfür ve hakaret ettiniz mi? 'İtlik yapıyor, aynen iletin' dediniz mi?" diye sordu.

Soruya kestirmeden cevap vermeyip uzatacak ya!

Ana kucağından girdi, baba ocağından çıktı. Ha cevap verdi, ha cevap verecek derken hop, Giresun'a geçti. "Artık kaçarı yok, anlatacak olayı" derken ver elini Ordu!

"Efendim küfür ettiniz mi etmediniz mi" diye tekrar sordu gazeteci...

Tekrar başladı konuşmaya:

"Şimdi bakın ben size bütünüyle olayı anlattım. Ruh halimi anlattım. İçeride söylediklerimi anlattım. 'Kurban olayım gidelim, Sayın Vali'ye rütbe taktırmayalım' dediğimi de anlattım. Oraya gittim polislere 'sizle bu işin hiçbir alakası yoktur' dedim. İtişler kakışlar olduğu için onlardan helallik aldığımı da anlattım.”

Adamın sadece konuştuğunu ama hiçbir şey anlatmadığını gören gazeteci sorusuna cevap alamadığını belli eden bir ifadeyle bakmaya devam edince, bu kez başka bir dala atladı. 

Ve şu gülünç cümleyi kurdu:

"Ben Ordu'da 20 konuşma yaptım. Yanımda olan insanlar artık sesimin çıkmadığını gördüler. Hatta Ordu'da bazı kelimelerin ağzımdan çıktığına bazılarının çıkmadığına şahitler! Ben orada Vali'nin basitliğine kendi ifademle işarette bulundum"

Yani beyefendi "Vali basitlik yapıyor" demiş. Ama ses telleri zarar gördüğü için ilk üç harf ağzından çıkmamış. "İtlik yapıyor" diye duyulmuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar