Biden değil, Erdoğan karar verecek… 

 CHP’liler zaman zaman Dünya Lideri Erdoğan denildiğinde istiskal eder dalga geçerlerdi. Şimdilerde gerçeği görmüş olmalılar. Bu cümleyi kuranlar hamaset için kurmuyorlardı ki. Dünyada şu an en etkili...

 

CHP’liler zaman zaman Dünya Lideri Erdoğan denildiğinde istiskal eder dalga geçerlerdi. Şimdilerde gerçeği görmüş olmalılar. Bu cümleyi kuranlar hamaset için kurmuyorlardı ki. Dünyada şu an en etkili üç lider varsa biride Erdoğan. Bunu bizim muhalefet kabul etmese de yabancı medya organları batılı ülkelerin devlet başkanları kabul ediyor. Daha düne kadar Türkiye’yi ciddiye almayan ABD Başkanı Biden bile Erdoğan’ı aradı. Reisi ikna etmeye çalışıyor. 

Bu ülke büyük bir ülkedir. İmparatorluk bakiyesi bir milletiz. Selçuklu’dan Osmanlı’ya kadar bu coğrafyada cihan imparatorluğu kurmuşuz. Daha düne kadar Viyana önlerinde akıncılar vardı. Bir yanda Mısır’da hüküm sürmüş bir yanda Kırım başta olmak üzere Karadeniz’de hüküm sürmüş bir milletiz. 

Osmanlı İmparatorluğu dağıldıktan sonra dünya huzur görmedi. Balkanlar’da daha düne kadar iç savaş yaşandı. Halen savaş tehlikesi var. Bosna Hersek’teki Sırp katliamını unutmuş değiliz. Filistin Osmanlı toprağı iken huzur vardı. Şimdi İsrail bölgede katliam yapıyor. 

 Bugünkü Ukrayna...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail çekiliyor… 07 Mayıs 2024 | 12 Okunma Ekrem Bey CHP’de Kongre ister mi? 05 Mayıs 2024 | 330 Okunma Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 513 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 599 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar