Yalan yenilecek!

BismillahirrahmanirrahimYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî...

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Din ve vatan düşmanlarını dost, dostlarını düşman gören gözlerin köreldiği kapkaranlık bir fitne asırdayız! Hasedin, hırsın ve ırkçılığın gözleri körelttiği bu asırda: “Ey iman edenler! Herhangi bir kimse, özellikle de kötü huylara sahip birisi size önemli bir haber getirirse, bu habere göre hareket etmeden önce onun doğruluk derecesini iyice araştırın! Yoksa bilmeyerek bir toplumun hakkını çiğnersiniz de, yaptığınıza pişman olursunuz ve uzun süre iç âleminizde ruhsal sıkıntı çekersiniz.” (Hucurat S.6 ) ilahi mesajı hepimize ilaç olmalıdır! 

“Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan asla söyleyemez!” buyuran Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin bir kısım ümmetine ne oldu ki yalancı, iftiracı, şantajcı ve montajcı ihanet odaklarını ve onların yalancı sözcülerini hâlâ tanıyamıyor!?

Hâlâ algı operasyonlarının esaretinden kurtulamıyorlar?!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 280 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar