Filistin’i sevenler, içimizdeki Yahudi ve Ermeni dönmesi İsrailcileri asla sevemez!

Yeryüzünün bir avuç lanetli kavmi Faşist Siyonist Yahudilerin kurduğu İzrail 2 Milyar Müslümanı ve 8 Milyar İnsanlığı takmadan, aldırmadan zulmüne katliamlarına alay edercesine vahşice devam...

Yeryüzünün bir avuç lanetli kavmi Faşist Siyonist Yahudilerin kurduğu İzrail 2 Milyar Müslümanı ve 8 Milyar İnsanlığı takmadan, aldırmadan zulmüne katliamlarına alay edercesine vahşice devam ediyor!

Sadece Mitinglerle, hamâsi nutuklarla, klişeleşmiş demeçlerle Arş-ı Alâyı titreten bu vahşet, bu katliam, bu zulüm önlenemez ve zalimlere hadleri bildirilemez!

Başta şovmen İran ve Suud olmak üzere sadece 3 Petrol Devleti İşgal sona erene kadar Petrol satışlarını durdursa, Biz Müslümanlar da Gandi’nin başardığı ekonomik boykotu yaygınlaştırsak, tüm saldırılar sona ererdi! Ve mazlumların ahlarından ve beddualarından kurtulabilirdik!

Ama hâlâ bir avuç duyarlı ve şuurlu Müslüman’ın devam ettiği Ekonomik boykota destek yeterli değil!

Siyonistlerin dün ülkemizdeki borsadan hisselerini çekip yabancı ülkelere aktararak borsayı çökertme çabalarını görüp hâlâ ders almayacak mıyız?

Bu Yahudi boykotuna karşı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 383 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 225 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 392 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar