Haydi, zafer için sefere!

BismillahirrahmanirrahîmYaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere...

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehli Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salât ve selam olsun!

Asr-ı Saadet’teki Hendek Savaşında Allah’ın yardımı olan kasırga rüzgârları Hendek kazmadan nasıl gelmediyse bütün gücümüzle çalışmadan ve gereken acil tedbirleri almadan zaferin gelmeyeceğini unutmamalıyız! 

Düşmanların planları karşısında hezimet yaşamak istemiyorsak liderin rüzgârına güveni bırakıp, gevşemek, vurdumduymazlık, tembellik gibi hastalıklarla Allah’ın yardım rüzgârlarına engel olmamalıyız!

İçimizdeki kin, hırs ve haset hastalıklarını sevgi, saygı, kardeşlik ve birlik ilacıyla tedavi etmeliyiz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gerçek iyilerden olabilmek!.. 15 Mart 2024 | 66 Okunma Irkçılık, Particilik vb. körlükten ve her türlü manevi kirlerden temizlenmek için fırsat Ayı Ramazan! 08 Mart 2024 | 186 Okunma Bize bir nazar oldu! 01 Mart 2024 | 354 Okunma Tarihimizden aldığımız güçle; Yeniden Büyük Türkiye! 23 Şubat 2024 | 505 Okunma Mazlumların ahıyla imtihan olunuyoruz! 16 Şubat 2024 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar