Başkanlığa Sandık’ta Suikast!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Allah’ın (cc) lütfu, ihsanı ve nusretiyle (yardımı) kazanılan 15 Temmuz Zaferi, Siyonist-Emperyalist işgalci müttefik güçleri pes ettirmedi! 

Dünya yönetimini ele geçirinceye kadar da asla pes etmeyecekler!

Silahlı darbelerle Türkiye’mizin yükselişini önleyemeyen dış güçler ve iç piyonlar, SANDIK DARBESİyle işgallerini ve mandacı partilerin eliyle de ülke yönetimini tekrar ele geçirmek istiyorlar!

Oy verecek vatandaşlarımızı aldatmak için yalan, iftira, şantaj, montaj, kaos vs. ne kadar ahlaksızca yol varsa saldırıyorlar!

Ve saldıracaklar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 315 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar