İzmir'i düğümleyen Aziz Kocaoğlu'nun esas derdi ne?

Yeniden bir erteleme filan olmaz ise CHP’nin İzmir Büyükşehir Adayı önümüzdeki pazar toplanacak Parti Meclisi sonrası kamuoyuyla paylaşılacak. Paylaşılacak ama hâlâ bugün, şu an bile kesin olarak kimin...

Yeniden bir erteleme filan olmaz ise CHP’nin İzmir Büyükşehir Adayı önümüzdeki pazar toplanacak Parti Meclisi sonrası kamuoyuyla paylaşılacak.

Paylaşılacak ama hâlâ bugün, şu an bile kesin olarak kimin aday olabileceğini söyleyebilmek mümkün değil değerli okurlarım.

Zira başta partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere İzmir’de adayın kim olacağına karar vericilerin tümünün kafası karışık.

Aslında değildi.

Aslında neredeyse aday belirlenmişti ancak 1 Ekim’de aday olmayacağını deklare eden mevcut başkan Aziz Kocaoğlu son anda “Yarışta ben de varım” deyince işler arapsaçına döndü bir anda.

Mutlaka okumuşsunuzdur Kocaoğlu’nun bu hamleyi neden yaptığına dair yorumları.

Bir yığın söylenti var bu konuda.

Ancak tek doğru olan adaylıkta Tuncay Özkan’ın adının da güçlü bir biçimde genel merkezde konuşulmaya başlanmasıdır.

Takip ettiyseniz eğer Kocaoğlu aday olmama kararından vazgeçtiğini açıklamasının ardından yaptığı konuşmaların tümünde isim vermeden bunu işaret ediyor zaten.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.507 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.495 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 470 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.011 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar