İşte aşk budur kardeşim

BU başlık altında size Sid adındaki bir adamın hikâyesini anlatacağım. Bunu yazmayı bir süre bekletebilirdim, ama anladığım kadarıyla Sid’in fazla zamanı bulunmuyor. Yakında feci bir şekilde ölmesi...

BU başlık altında size Sid adındaki bir adamın hikâyesini anlatacağım. Bunu yazmayı bir süre bekletebilirdim, ama anladığım kadarıyla Sid’in fazla zamanı bulunmuyor. Yakında feci bir şekilde ölmesi ihtimali büyük.

Üstelik ölümü de ilginç bir şekilde olacak. Sevişirken uğradığı bir kazada öleceğinden gazetelerin birinci sayfalarında yer alacak. Çünkü sevgilisi Monica Riley şu anda 317 kilo ve kadının hayatta bir amacı var. Yakında 453 kiloya çıkmak istiyormuş.

“Böyle de amaç olur muymuş?” demeyin. Evet tabii ki olur, Amerika’da yaşıyorsanız böyle amaçlar da olur.

Meseleyi şöyle anlatayım: Kötü adamları beyazperdede en iyi anlatan Coenkardeşlerin Fargo adlı gerçek olayların anlatıldığı TV dizisinde, ilk on dakikada sadece bir adamın öldürdüğü insan sayısı 23’e ulaşıyor. “Neden bu kadar çok fazla?” diye soracak olursanız, “Adam bunu kendisine amaç edinmiş de ondan”diye cevap verebilirim.

‘VÜCUT BENİM İSTEDİĞİMİ YAPARIM’

Dolayısıyla 453 kiloya çıkmak da meşru bir hedef kabul edilebilir. Hatta bu kişinin özgürlüğü, kendi vücuduyla arzu ettiğini yapması gibi bir kılıfla da sunulabilir orada. Amerika’da bu çokça kullanılır, hatta seks kulüplerinde de“Ben vücudumla arzu ettiğimi yaparım, kimse karışamaz” kılıfı kullanılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 274 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 249 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 164 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar