Kılıçdaroğlu 2019'da aday olacak

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gazete yöneticileri ile TRT Genel Müdürü İbrahim  Şahin ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol kazancının da...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gazete yöneticileri ile TRT Genel Müdürü İbrahim  Şahin ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol kazancının da katıldığı kahvaltılı sohbette bir araya geldi.                       

ABD'nin büyük hatası

Bozdağ, gazetecilerle sohbetin başlarında ABD'nin terör örgütüne silah yardımı yapması konusuna değindi: “ABD'nin terör örgütü DEAŞ'ı bertaraf etmek için terör örgütü olduğu tartışmasız olan PYD/YPG'yi kullanması büyük bir hatadır, vahim bir hatadır. Sınırlarımızın ötesinden gerek Afrin'den gerekse de başka bölgelerden Türkiye'ye dönük her türlü eylem her türlü saldırı anında karşılık bulacaktır” diye konuştu.  

Ayhan Oğan'ın sözleri

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ayhan Oğan'ın açıklamalarıyla ilgili düşündükleri sorulunca şu cevabı verdi:  “Bugün, 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkesini parti tüzüğüne koymuş tek parti AK Parti'dir. Bu yüzden bizim görüşlerimiz çok net. Devletin yönetim şekli olan cumhuriyetin nitelikleri, resmi dili, başkenti, milli marşı yani devletin kimlik bilgileri çok nettir. Ve bunlar sadece anayasanın kuralı değil, aynı zamanda 80 milyon milletimizin ortak değerleridir.”

Büyük saygısızlık

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar