Sapkınlık çılgınlığı

23 Temmuz tarihli gazetemiz Yeni Akit’te Hakkı Bilir arkadaşımız önemli bir habere imza attı ve nasıl aşikâre (sinsice değil) sapkınlığın yayılmaya çalışıldığını yazdı....

23 Temmuz tarihli gazetemiz Yeni Akit’te Hakkı Bilir arkadaşımız önemli bir habere imza attı ve nasıl aşikâre (sinsice değil) sapkınlığın yayılmaya çalışıldığını yazdı. Habere göre sapkınlık diz boyu:

“Türkiye’de de yüzbinlerce üyesi olan dijital TV platformu Netflix eşcinsel sapkınlığın propagandasını yapıyor. Grace and Frankie, Orange Is The New Black, El Chapo ve daha birçok dizi ile çizgi filmlerde bile sapkın ilişkiler gençlere empoze edilmeye çalışılıyor.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde kurulan ve Türkiye’de de 170 binden fazla kullanıcısı bulunan yeni nesil TV platformu Netflix’in eşcinselliğin yayılmasında büyük pay sahibi olduğu ortaya çıktı. İnternet platformu olduğu için hiçbir içeriği sansüre takılmayan Netflix’in hemen hemen bütün dizilerinde eşcinsel sapkınlığı özendirici sahnelerin olduğu belirlendi. Milyonlarca izleyicisi olan dizilerde ahlaksızlığı meşrulaştıran Netflix’in, çocukların izlediği çizgi filmde bile eşcinsel karakterleri kullandığı kaydedildi.”

Netflix dizilerinde sapkınlığı yaygınlaştırma çabaları haberde örnekleriyle verilmiş. Olayın daha da tehlikeli boyutu ise çocuklar için hazırlanan çizgi filmlerde bile olması: 

“Skins, House of Cards, Doctor Who, Sis dizilerinde de eşcinsel karakterler bolca bulunuyor. Hiçbir etik değer gözetmeyen Netflix, çocukların izlediği çizgi filmlerde bile eşcinsel karakterler kullanıyor. Voltron Legendary Defender isimli çizgi filmde eşcinsel karakterleri legalize eden Netflix, çocuklarımızın şuur altına sapkınlığın olağan bir şey olduğu fikrini aşılıyor.”

Karar Gazetesi yazarı Akif Beki de bu yayını sebebiyle Akit’e hak vermiş:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 91 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 199 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar