İstanbul Sözleşmesi unutuldu mu?

Feminist örgütler, şiddet arttıkça, sözleşme ve yasaların daha etkin uygulanmamasını bahane etmektedirler. Gerçek ise, şiddeti artıran İstanbul Sözleşmesi ve uzantısı yasası ile dünyada eşi ve benzeri bulunmayan 6284 sayılı yasanın uygulama sonuçlarıdır.

Feminist örgütlerin, HDP’nin ve CHP’nin sahiplendiği İstanbul Sözleşmesi ve uzantısı 6284 sayılı yasa uygulandıkça şiddet artıyor, insanlar ölüyor/öldürülüyor, aileler parçalanıyor. Yıllardır feryat ediyoruz. Şiddet, feminist ideolojinin politikaları ile bitirilemez, bilakis artar. Üstat Necip Fazıl’ın deyişiyle “Bu cadde çıkmaz sokak!”

Halkımız ve vicdanlı aydınlarımız ilk defa bu yoğunlukta, uluslararası (Batı’nın dayatması) sözleşmeye ve içerideki işbirlikçilerinin hazırladığı/iktibas ettiği yasaya itiraz etmişlerdir. Değerli aydınlarımız; Yusuf Kaplan, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Prof. Dr. Burhanettin Can,  Av. Sibel Eraslan, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Dr. Mücahit Gültekin, Sema Maraşlı ve “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNDEN İNSANI VE AİLEYİ KORUMAK”  adlı başucu kitabını yazan/hazırlayan Av. Muharrem Balcı’nın inanç değerlerinin, ailenin, doğru usûllerle kadının korunması için verdikleri mücadele sonuçsuz kalmayacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 91 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 168 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 199 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 459 Okunma Sağlık ve huzur ayı 09 Mart 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar