Dünyaya liderlik dersi

Zaafları kaşımak yerine erdemleri çoğaltmak varken neden tam tersi tercih edilir? Peki bardağın dolu tarafından bakmayı bırakın, olmayan boş taraflarını konuşmak niye?

Başkan Erdoğan'ın son ABD gezisi ve Trump ile gerçekleştirdiği zirveden çıkan sonuçları günlerdir konuşanlara, yorumlayanlara ve yazanlara bakınız. Sadece Türk medyasına da değil, dış basına da bakınız. Şu kadarını söyleyeyim; yabancı basın bile ilk kez; içerideki yorumculardan daha insaflı. Amerika'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin önde gelen basın kuruluşları; zirveyle ilgili yorumlarında Erdoğan'ın daha "kazançlı" olduğunu yazıp, iki liderle ilgili yaptıkları kıyaslamada Erdoğan'ın liderliğini açık ara öne çıkarmış satır aralarında; Trump'a kızgınlıklarının mesajını da vermişler: Senatörlerle buluşma ve canlı yayında interaktif bir soru-cevap ortamını hazırladığı için Trump'a kızan yorumcular; "Erdoğan'a kendi pozisyonunu anlatması için böyle bir fırsat verilmesinden" dolayı duydukları rahatsızlığı cömertçe ifade etmişler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar