Yazar, cezaevine dövülerek gönderiliyor

Siyasilerin sözlerine dikkat etmesi, hedef göstermemesi bekleniyor. Günümüzde hedef gösteren, onların sözlerinden kendisine görev çıkaranlar var...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu o kadar hedef gösterildi ki, onun PKK’lı olduğuna inananlar oldu. Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, asker kökenlidir. “Balyoz”, “Ergenekon” gibi kumpas davalarında hep hakikatin yanında yer aldı. O dönemde belli kesimlerin hedefi oldu. Evinin önünde saldırıya uğradı.
Hedef gösterildikçe saldırıya uğrayanlar böyle giderse daha da artacak. CHP Genel Başkanı’na yumruk atan kişi salıverilince ilk ziyaretine giden ve onu kahraman ilan edenler de ne yazık ki siyasetçiler oldu. Kılıçdaroğlu ölümden döndü ama olayın bir tutuklusu bile yok.

CEZAEVİNE GİRECEK

Türkiyem  televizyonunda sunduğu “Meydan” isimli programının konuğu Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel’di. Konu, Ağırel’in “Şaki- İlk kez yayımlanan Sayıştay Belgeleri” isimli kitabıydı. Ağırel, kitabındaki çarpıcı belgeleri ve Sayıştay raporunda yer alan vurgunları aktardı. Programın ikinci bölümünde İstanbul seçiminin iptali, bu konuda yaşanan haksızlıklar dile getirildi.
Yayın arasında, Yavuz Selim Demirağ, önümüzdeki hafta cezaevine gireceğini söyledi. Murat neden olduğunu sorunca, “Yaklaşık iki yıl önce katıldığım panelde, yöneltilen soruya verdiğim cevap hakaret olarak değerlendirilmiş. Hakkımda dava açıldı ve 11 ay hapis cezasına çarptırıldım. Cezamı İstinaf Mahkemesi de onadı. Çarşamba ya da Perşembe günü teslim olacağım. Cezaevine gireceğim” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 341 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.808 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.144 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 224 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar