Cumhurbaşkanına yanlış bilgi veriliyor

Siyasi tansiyon giderek yükseliyor. Hemen her şey siyaset malzemesi yapılıyor. Miting meydanlarında yapılan bazı açıklamalar şaşırtıyor. Liderini dinlemek, alkışlamak için gelenler, söyleneni hep doğru...

Siyasi tansiyon giderek yükseliyor. Hemen her şey siyaset malzemesi yapılıyor. Miting meydanlarında yapılan bazı açıklamalar şaşırtıyor. Liderini dinlemek, alkışlamak için gelenler, söyleneni hep doğru kabul ediyor. Miting bittiğinde birbirlerine soruyorlar, “Böyle denildi ama gerçekten öyle mi?” diye.

Bazı bilgileri öğrendiğimizde, Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgiler verildiği izlenimi edindim. Kuşkusuz Cumhurbaşkanı her konuyu derinlemesine bilmeyebilir. Örneğin kendisine “Şırnak’a doğalgaz götürdük” bilgisi verildiyse, Şırnaklıların şimdi “Düğmeyi çevirince ısındığını” tahmin eder.

ŞIRNAKLI ÖYLE ŞAŞIRDI Kİ

Bölücü terör örgütünün kuruluş yıllarından beri öncelikli hedeflerinden birisi Şırnak’ı “Kurtarılmış bölge” yapmaktı. Nitekim 1993 yılında ili ele geçirmek isteyen teröristlerle günlerce süren çatışmalar oldu.

Tabii yıllar geçince bazı şeyler unutuluyor. Ama Şırnaklı, Cizreli, Silopili, Nusaybinli terör örgütünden çok çekti. Devletimiz yaraları sarıyor ve bu kapsamda yıkılan, harabeye dönen evlerin yerine daha sağlıklı konutlar yapılıyor.

Devlet milyonlarca lira harcarken, o yöremize doğalgaz da getirir, dağıtır. Danışmanlarının hazırladığı konuşma metnini Cumhurbaşkanı Şırnak’ta okurken şöyle der:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 344 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.815 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.148 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.156 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 226 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar