CHP milletvekillerine getirilen yasak

Yaz dönemi CHP Milletvekilleri için “tatil” değil çalışmayla geçti. Milletvekilleri yalnız seçim bölgelerine değil, özellikle milletvekili çıkaramadıkları illere de toplu olarak gitti. Bazen...

Yaz dönemi CHP Milletvekilleri için “tatil” değil çalışmayla geçti. Milletvekilleri yalnız seçim bölgelerine değil, özellikle milletvekili çıkaramadıkları illere de toplu olarak gitti. Bazen işyerlerinde, bazen tarlada vatandaşla birlikte oldular. Dertlerini dinlediler, çözüm önerilerini anlattılar.

Bazı milletvekilleri tabana dönük politikaları nedeniyle pek zorlanmayacak. Örneğin Elazığ’da CHP’nin tam 41 yıl milletvekili olmamıştı. Bunu Gürsel Erol kırdı. Kentinin sorunlarını her fırsatta TBMM’ye taşıdı, bir ayağı da her zaman ilinde oldu. Bugün CHP Grup toplantısı Elazığ’da yapılacak. Bu Elazığlılar’ın sorunlarını anlatmaları için de bir fırsat.

ÖNSEÇİM YAPILACAK MI?

CHP’de milletvekillerine, gelecek seçimde “ön seçim” yapılacağı bilgisi fısıldandı. Bu yüzden milletvekilleri yalnız halkla değil, parti teşkilatlarıyla da iyi ilişkiler kurmak durumunda. Gelecek seçim milletvekillerinin seçilecek sırada yer bulması da sancılı olacak. Ama çalışan ve taban politikası yapanları fazla etkilemeyecek.

Ağustos ayında CHP’nin Erzurum’da yapılacak grup toplantısına gidecek 120 milletvekilinin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 342 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.811 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.146 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.156 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 226 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar