Büyükerşen, İYİ Partili vekilin “AKP adayını destekleyelim” önerisi için neler söyledi?

İYİ Parti’den Eskişehir milletvekili seçilen Nebi Hatipoğlu, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaşlandı. Yeni dönemde Eskişehir’e ne verebilir? Seçimde...

İYİ Parti’den Eskişehir milletvekili seçilen Nebi Hatipoğlu, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaşlandı. Yeni dönemde Eskişehir’e ne verebilir? Seçimde CHP’den sadece köstek gördük. Her alanda nobran tavırla karşılaştık. CHP-İYİ Parti işbirliğinde kaybeden hep biz oluyoruz. O yüzden, bence Eskişehir’de partimiz, AKP-MHP adayına desteklerse sonuç tartışmasız galibiyet olur ve Eskişehir için de hayırlısı budur” dedi.

Partisinin bu konuda bir kararı olmamasına rağmen Hatipoğlu’nun bu çıkışı İYİ Parti’nin, seçimlerde AKP ile işbirliği yapacağına ilişkin iddiaları da yeniden gündeme getirdi. Hatipoğlu’nun açıklaması partisinin bilgisi dahilinde mi oldu bunu da belki parti yetkilileri açıklar.

GÜLDÜM GEÇTİM 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen’e, “Size, siyasi bir soru sormak istiyorum” deyince “Eyvah.. eyvah” dedi. Sorum, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun hem Büyükerşen’in şahsı, hem de seçimlerde hangi partinin destekleneceği yolundaki açıklamasıydı. Büyükerşen’le aramızda şu konuşma geçti:

■ Nebi Hatipoğlu’nun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 342 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.810 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.145 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.156 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 226 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar