Kendi acıklı akıbetine baksın

Kılıçdaroğlu'nun "Sana söz" kampanyası bir tek bana mı komik geliyor?Verdiği sözün mağdurlarından olsaydım yine komik bulur muydum, bilemiyorum.Benim bildiğim şudur: Kılıçdaroğlu'nun sözüne...

Kılıçdaroğlu'nun "Sana söz" kampanyası bir tek bana mı komik geliyor?

Verdiği sözün mağdurlarından olsaydım yine komik bulur muydum, bilemiyorum.

Benim bildiğim şudur: Kılıçdaroğlu'nun sözüne inanmak için şimdiye değin verdiği hiçbir sözü tutmadığını bilmemek icap eder.

Mesela, 2019'daki yerel belediyelerde seçimlerinde kazandıkları takdirde kimsenin işten atılmayacağına dair "namus sözü" verdiği halde, İmamoğlu marifetiyle İBB'den atılan 14 bini aşkın işçiden haberdar olmamayı icap ettirir.

Bakınız…

Akşener kalksa "Biz kalktığımız masaya bir daha oturmayız" kampanyası düzenlese komik bulmaz mısınız? Babacan da "Olduğun gibi görün göründüğün gibi ol" mottosunu tercih etse ("Görünür değildim ama tam göbeğindeydim" sözünü hatırlayıp) gülmez misiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kararları kim imzalatıyor? 04 Mayıs 2024 | 431 Okunma O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 605 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.317 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.632 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar