Haydi Firdevs’e

Dünya önü alınmaz bir değişime girerken, Türkiyemiz de yeni atılımlara adım atıyor. Halkın doğrudan yönetimi ele alıp, cumhurun reisi ile yönetim biçimini belirlemesi belki de yapıla gelmiş...

Dünya önü alınmaz bir değişime girerken, Türkiyemiz de yeni atılımlara adım atıyor. Halkın doğrudan yönetimi ele alıp, cumhurun reisi ile yönetim biçimini belirlemesi belki de yapıla gelmiş değişimlerin ön önemlisi. Bir çok badireyi milletimizin feraseti, birlik ve beraberliğimizin şuuru ile aştık. Yeni dirilişlerin, yeni uyanışların eşiğindeyiz.

Dünyada ve ülkemizde değişimler yaşanırken ferdi olarak insanın yerinde durması, eski alışkanlıkları ile birlikte değişim çağında yol alması beklenemez. Akıllı insan zamanın akıp gitmesiyle birlikte kendini geliştirir, daha iyiye, daha mükemmele doğru bir sürecin içinde olur. Yerinde duran, hareketsiz kalan eşyanın çürümeye mahkum olduğu gibi gelişmeden imtina eden insan da yokolmaya mahkumdur. Yok olmak bir tarafa, varılması gereken asıl hedeften, asıl yurttan mahrum kalabilir.

Ramazan ayı işte bu değişim için müthiş fırsatlarla dolu bir aydır. Manevi nurlar fışkırır, bereket çağlar, insanın irade eğitimi zirveye taşınır bu ayda. Değişime ve değişimle birlikte mükemmeliyete ulaşmak için olağanüstü fırsatlar sunulur insanın önüne bu ayda. Bu ay insanı cennetlere taşımak için, cenneti kazandırmak için baharlar açtırır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Haydi Firdevs’e 03 Haziran 2017 | 170 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar