Kongre ümit verdi

İYİ Parti'nin Kongresi muhteşemdi. Katılım ve heyecan zirve yaptı.  Gönüllülük ve inanmışlık ruhu vardı. Öyle, iktidar partilerinde görmeye alıştığımız gibi toplama ve organize...

İYİ Parti'nin Kongresi muhteşemdi. Katılım ve heyecan zirve yaptı.  Gönüllülük ve inanmışlık ruhu vardı. Öyle, iktidar partilerinde görmeye alıştığımız gibi toplama ve organize çıkar yığınlarının reklamcılık "aşkıyla" kuru gürültüsü yoktu. Bu, herkesi coşturan duygu, kurtuluş ümidiydi. Hasılı, Türk Milletini ve dostlarını sevindirdi, 2023 dönüşümcülerini derinden endişelendirdi. Anketler, ambargolar, dedikodular, küçümsemeler bir işe yaramadı. Seyrettiğimiz manzara böyleydi, gerçekti. Millî uyanış başlamıştı.

Bu iş sıkı tutulmalı. Mutfak ve kamuoyu çok önemli, hafife alınamaz. Türk Milletinin meseleleri ve çözümleri ön planda olmalı. Parti kimliğinin tanıtılmasında sloganlar önemli. Meselâ: Amacımız; Cumhurbaşkanlığını almak, parlamenter rejimi getirmek, millet iradesini hâkim kılmaktır. Hepimiz Türk Milletiyiz. Hiçbir ayrımı kabul etmeyiz. Millî birlik esastır. Birlik yoksa, huzursuzluk var. Huzursuzluk varsa, kalkınma ve zenginlik yok. İsrafa, Vurgun ve Soyguna teslim, ölüm demektir, gibi.

Öncelikler, hedefler ve Türkiye tasavvuru hep canlı tutulmalı, teşkilat bilgiyle beslenmeli, çalışmalar mutlaka denetlenmeli.

İYİ Parti'ye başarılar dileriz.

***

Aklın ve özgüvenin zaferi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İHD/PKK İstedi, AB Dayattı, Türkiye yaptı (3) 30 Ocak 2021 | 541 Okunma İHD/PKK istedi, AB dayattı, Türkiye yaptı (2) 23 Ocak 2021 | 261 Okunma İHD/PKK istedi, AB dayattı, Türkiye yaptı (1) 16 Ocak 2021 | 555 Okunma Muhasebe (2) 09 Ocak 2021 | 111 Okunma Muhasebe 02 Ocak 2021 | 285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar